Kóbor Kókusz

Kóbor Kókusz

SHARE

Egy igazi csapatmunkás sikertörténet! 🙂

2013 nyarán, Tímea barátnőm Londonból  hazalátogatott családjához Hódmezővásárhelyre. Napokon belül feltűnt a környéken egy csodaszép, de rettenetesen félős kutyus. Nem mert az emberek közelébe menni, de szeretett volna. Timi elkezdett enni és inni adni neki, így elkezdte “megszelídíteni”. A Kóbor nevet kapta és egyre közelebb merészkedett, ám Timinek egyre fogyott az ideje, hisz utaznia kellett vissza. Az egy hónap alatt “csak” megszelídíteni sikerült, gazdi nem jelentkezett érte…

 

Hát így került a képbe a Dog Fitness. Szeptemberben Vásárhelyről Gödöllőre költöztettük Kóbort. A Dog Fitnessben néhány hónap viselkedésrehabilitáció után mára tökéletesen, már-már terapeutaként viselkedik más kutyákkal, idegen emberekkel 1 percig kissé tartózkodó, de ha rájön, hogy nem bántják, azonnal bújóssá válik. Kókusz közepes termete és szobatisztasága miatt is ideális lehetett lakásba, de kertben is. Szépen sétált pórázon, nyugodtan utazott autóban, erdőn-mezőn póráz nélkül sétáltat. Végtelenül kedves, így gyerekek mellé is ajánltuk. Imádott más kutyákkal barátkozni, hatalmasakat játszott, kergetőzött.

A csapatmunka itt nem ért véget Timi kifizette az immáron Kókuszra keresztelt kutyus oltását, chipezését és ivartalanítását is! A Revetek Állatorvosi rendelő csapata Veresegyházán professzionális munkát végzett! Köszönjük Dr. Szász László példaértékű szakértelmét!

Győrfi Anita kutyakozmetikusnak köszönjük Kókusz teljes körű és gondoskodó fürdetését és fazon igazítását!

Szóval, Kókuszka már testileg- lelkileg kész volt arra, hogy új otthonába költözzön. Kerestük, kinek tehetné boldogabbá az életét?

Végül, egy telekocsis utazás során egy utasomról kiderült, ők szeretnének kutyát. Így Kókusz Budapestre költözött. Patrícia, az új gazdi és párja Misi azóta is imádják 🙂