Kutyaoktató képzés!

Kutyaoktató képzés!

Tisztelt Érdeklődő! 

Tájékoztatlak, hogy az oldal új

címre költözött:

https://www.juliadomotor.com/kutyaoktato-kepzes/

Várlak szeretettel a megújult

oldalon!  🙂   

 

 

Új csoport indul: 2017. szeptember 3-án! 

“Én a Szuper Tréner”

A DOG FITNESS SZERVEZÉSÉBEN, ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON:

CSALÁDI KUTYA ÉS KÖLYÖK CSOPORT OKTATÓI KÉPZÉS INDUL!

 

Dog_Fitness_Én_a_Szuper_Tréner[1]

HATALMAS LEHETŐSÉG ELŐTT ÁLLSZ, HA KUTYÁKKAL SZERETNÉL FOGLALKOZNI! AZ ELSŐK KÖZÖTT LEHETSZ, AKIK EBBEN A KORSZAKALKOTÓ KÉPZÉSBEN VEHETNEK RÉSZT!

 • Ha a legújabb családi kutya oktatási trendeket szeretnéd elsajátítani,

 • ha birtokában akarsz lenni a kölyök kutyák korai fejlesztésének, 

 • ha gazda és kutya oktatóként (instruktorként) egy dinamikusan fejlődő hivatást szeretnél, az “Én a Szuper Tréner” képzés Neked szól!

MI MINDENT FOGUNK MEGTANÍTANI NEKED?

 • a gyakorlatban sajátíthatod el a kölyökkutyák forradalmi korai fejlesztését,
 • a családi kutya oktatói szakma alapjait,
 • betekintést nyerhetsz a kutyák viselkedés zavarainak kialakulásába,
 • elsajátíthatod azokat az elméleti és gyakorlati ismereteket, melyek nélkülözhetetlenek a sikeres kutyaoktatói hivatáshoz,
 • a tanfolyamon megszerzett kompetenciákat azonnal fel tudod használni egyéni ügyfeleid és kis csoportos kölyökkutya tanfolyamok vezetésében! Mindezt professzionális oktatóktól tanulhatod!

Itt egy kisfilm az eddigi képzések élményeiből. Természetesen csak kóstoló, hisz számtalan program vár a 10 alkalommal 🙂

MIÉRT INDUL EZ A KÉPZÉS? 

MERT HIÁNY VAN A PROFESSZIONÁLIS KUTYAOKTATÓK ÉS KUTYÁS SZOLGÁLTATÓK PIACÁN! 

Vannak kutyaiskolák, vannak egyéni kutyakiképzők, de egyrészt nem elegen, másrészt tisztelet a kivételeknek, igen sokszor híján vannak a kellő szakmaiságnak és/vagy a gazdához való szintén szakmai hozzáállásnak.
A kutyák “neveletlensége” és viselkedészavaraik jó része megelőzhető a kölyök kutyák korai fejlesztésével. A kölyök kutyák oktatása a trénertől speciális tudást igényel, nem húzható rájuk a felnőtt kutyák oktatásának sablonja. Itt megszerezheted azt a tudást, amivel kölyök csoportokat indíthatsz és a korai fejlesztésnek köszönhetően a kölykök 6 hónapos korukra  jól nevelt kutyákká válhatnak.

HA SZERETNÉL HIVATÁS SZERŰEN, MAGAS SZÍNVONALON KUTYÁKKAL FOGLALKOZNI, EZ A KÉPZÉS ÉRTED VAN!

Egyre több gazda és leendő gazda igényli, hogy akár egyéni akár csoportos oktatás keretében, de valóban hozzáértő és emberileg is példamutató oktatótól tanulhasson.
A családi kutya oktatás ma már egészen más stílust, hozzáállást követel meg, széles megoldásspektrumú, pozitív, motiváló személyiséget, akinek nem csak naprakész ismeretei vannak, hanem rálátása van az emberekkel való hatékony együtt dolgozásra is.
Az elsők között lehetsz aki ezt a tudást megszerezheti.
Nézd meg egyik londoni ügyfelem kutyusát:

 

MIT NYERHETSZ A KORSZAKALKOTÓ KUTYAOKTATÓ KÉPZÉSEN? 

– megismered a kutyaoktató hivatás csínyját-bínyját, nem kell évekig a saját tapasztalataidra várnod,
– hivatásukban elkötelezett, folyamatosan megújuló, professzionális oktatóktól tanulhatod meg a kutyaoktatás fortélyait. Tudásuk legjavát osztják meg veled, az ő küldetésük is a magas színvonalú szakemberek képzése,
– a kutyaoktatás és szolgáltatások széles palettáját ismerheted meg, nem csak egy szűk terület sablonmegoldásait. Az elméleti és gyakorlati órák minden információval és készséggel ellátnak ahhoz, hogy a képzést követően bátran munkát vállalhass,
– azzal foglalkozhatsz amit a legjobban szeretsz!
– maximálisan inspiráló, támogató képzésben vehetsz rész, ahol minden segítséget megkapsz a szakmai magabiztosságodhoz,
– ne várj amíg betelnek a helyek, legyél az elsők között akik imádják a munkájukat és akiért odáig vannak az ügyfeleik,
– legyél egyike azoknak akik munkájukkal nap mint nap tesznek a világ jobbításáért,
– ha Te nem lépsz, mások megteszik helyetted.

Nézd, akik már regisztráltak ezt mondják: 

Várhegyi-Kiss Enikő és kutyája Merlin, Győr:

“A tanfolyam azért tetszett meg elsősorban, mert hiszem, hogy egy kutyus első 4-5 hónapja nagyon meghatározó és mégis még rengetek gazdi abban a hitben él, hogy jó kölyökkorban csak hagyni a kutyust szabadon „garázdálkodni” és amikor már szinte kialakul az állat jelleme, akkor mérgesen, és türelmetlenül próbálják rendre tanítani. Szeretnék majd kellő tapasztalat és tudás megszerzése után, azon kiképzők sorába állni, akik segítenek a gazdiknak abban, hogyan neveljenek maguknak álom kutyust. smile hangulatjel Ehhez az elhatározáshoz kiváló hátteret biztosít majd számomra az „Én a Szuper Tréner” tanfolyam. … Várom nagyon „startot”.”

Éliás Eszter és kutyája Benedek, Budapest

“Azért jövök hogy a tudásomat bővítsem és tovább adhassam, hogy a kutyáknak könnyebb élete legyen;) Főleg azoknak akiknek a gazdája nem ért hozzá de törekszik a jobb kapcsolatra a kutyájával. Szeretném ha ez lenne a jövőben a jellemző egyre több helyen és nem a pánik, az agresszió és a hozzá nem értés. A képzés után privát oktatást szeretnek tartani.”

Szőke Krisztina és kutyája Sony, Székesfehérvár

“A tanfolyamtól sokat várok, ugyanis izgalmas előadásoknak ígérkeznek a felvezető alapján… Mivel jómagam is oktató vagyok, így szeretném a legjobb tudásom szerint terelni a gazdikat a kutyák csodálatos világába, ezért jelentkeztem a Szuper Tréner tanfolyamra.”

Buzási Noémi – kölcsön kutyával -, Gödöllő

“… az első saját kutyámnál tudatosult bennem igazán, hogy mennyire fontos a korai nevelés, emiatt külön örülök, hogy a tanfolyam erre helyezi a hangsúlyt. A képzés után a célom, minél több embernek átadni a tapasztalataimat és segíteni, hogy a kutya ne egy problémával legyen azonos (mint sokaknál a közvetlen környezetemben is), aki szétrág mindent, aki mindig rossz, akit láncra kell tenni, vagy akit kennelbe kell zárni különben kezelhetetlen, hanem egy társ, akivel rengeteg mindent lehet közösen csinálni.”

MILYEN LEHETŐSÉGEK VÁRNAK?

A KÉPZÉST KÖVETŐEN VÁLLALHATOD: 
családi kutyák egyéni oktatását
– kölyök kutyák egyéni és csoportos fejlesztését
– csoportos kutyasétáltatást, otthoni gondozást, szállítást
– panzióztatást, napköziztetést
– kutyás aktivitások szervezését, oktatását
– leendő gazda/család számára tudsz segíteni a megfelelő kutya kiválasztásában

ISMERD MEG A TANFOLYAM RÉSZLETEIT:

OKTATÓK, AVAGY KIKTŐL FOGSZ TANULNI?

Újváry Dóra, biológus, vadgazda szakmérnök

ujvary_dora13 éve él és dolgozik együtt farkasokkal, medvékkel és más vadállatokkal Gödöllőn, a HORKAI Animal Training Centerben. E központ szülöttei voltak anno az ELTÉ-s kölyökfarkas-nevelő projekt kisfarkasai, és júniusban az Animal Planet és a Discovery csatornáján látható The WolfMan is hűen tükrözi, a vadállatokkal végzett fantasztikus munkájukat. Dórától elméletben és gyakorlatban, azaz élőben, testközelben is betekintést kapunk a farkasok csodálatos életébe és – sokszor félreértett –  viselkedésükbe. Ez által egész másként tudunk viszonyulni a kutyákhoz, jobban megértve az ő valódi igényeiket.

 

Dajka József, őrző védő segéd, Szada Dog Sport alapítója.

dajka-jozsef-150x150Az őrző-védő tréningek a családi kutyák életében is szerepet kaphatnak. Megfelelő tréner segítségével a kutyák új oldalukról bontakozhatnak ki, gazda és kutyája egy csapatot alkotva színesíthetik életüket. 

 

 

 

Dr. Sátori Ágnes PhD, állatorvos, SzIE-ÁOTK egyetemi tanársegéd

IMG_20150613_135135[1]Magánállatorvosként társként tartott állatok gyógyítása mellett, a kedvenceknél egyre gyakrabban előforduló viselkedés-problémák kezelésével foglalkozik. PhD fokozatát pszichológiából szerezte, kutatási területe azóta is az ember-állat közti kapcsolat működése, illetve a társállatoknál előforduló viselkedés-zavarok tanulmányozása. Ágnestől a kutyáknál egyre gyakrabban jelentkező viselkedés zavarokról és a megoldási lehetőségekről tanulunk.

 

 

Dr. Kovács Ilona, állatorvos

IMG_20150613_141536[1]Gödöllőn férjével vezetik állatorvosi praxisukat nagy ügyfélkörrel. Ilona egyedi humorával fűszerezve élvezetesen tudja átadni az egyébként száraznak tűnő anatómiai és kutyabetegségekről szóló “alapozó tantárgyat”.

 

 

 

Kis Anna, könyvszerző, kutyaelsősegély tanfolyam vezető

anna_portreElkötelezett kutyabarátként 2 éve indította el Magyarországon a hiánypótló 1. gazdibarát kutyaelsősegély programot „Nyújts segítő mancsot!” címmel. Az általa írt Kutyaelsősegély könyv és az erre épülő kutyaelsősegély tanfolyam megvalósulását külföldi kutyaelsősegély tanfolyam sikeres elvégzése, hosszú kutatómunka, állatorvosi asszisztens képzés és egy több évtizedes szakmai tapasztalatokkal rendelkező állatorvossal történő együttműködés előzte meg. A programnak köszönhetően az elmúlt időszakban több száz gazdi ismerhette meg, hogy mi a teendő vészhelyzet esetén, mielőtt kedvence megkapja a haladéktalan állatorvosi ellátást. 

 

Szép András Péter, azaz Bandy, frizbi és agility edző, versenyző; hydroterápiás és állatorvosi asszisztens

bandy_nioBandy 25 éves kutyás múlttal rendelkezik, 15 éve a dinamikusabb, sok mozgást, összhangot igénylő sportok felé orientálódott: agility, frizbi, flyball. Utóbbi években érdeklődési területe a mozgásszervi sérülések megelőzését segítő terápiák lettek. Bandy neve fémjelzi a kutyás frizbi sportban méltán előkelő helyet elfoglaló Szada Kupát, melyet évente rendeznek Budapest mellett, Szadán, nagy versenyzőszámmal. Bandytól frizbi és agility oktatás alapokat tanulunk, szintén garantáltan jó hangulatban.

 

Tervey Viktória, terápiás kutyafelvezető, Doktor Mancsok Állatasszisztált Terápiás Alapítvány alapítója

 • _DSC78998 éve hallott először az állat asszisztált terápiáról, amibe rögtön beleszeretett. Hosszú út vezetett odáig, hogy ezzel foglalkozhat, de mára már azon túl, hogy saját képzésű kutyájával Nellyvel 2,5 éve terápiázik, létrehozták az első gödöllői székhelyű állat asszisztált terápiás alapítványt, aminek jelenleg 16 vizsgázott terápiás kutyafelvezető-terápiás párosa, és számos vizsgára készülő tanulója van, illetve most fog vizsgázni az első személyi segítő kutyájuk. Viki előadásából megismerhetjük a terápiás munka állomásait és lehetőségeit.

 

Dömötör Júlia, tréner

PicsArt_1418934353871[1]Az “Én a Szuper Tréner” kutyaoktató képzés megálmodója és életre hívója.

A Dog Fitness alapítójaként és tulajdonosaként, a kölyökkori fejlesztésbe, családi kutya oktatásba, tanfolyamvezetésbe, csoportdinamikába, gazda igényekbe (itthon és külföldön) és felvilágosító előadások megtartásába kalauzollak el, átadva évtizedes tudásomat, tapasztalatomat.

A KÉPZÉS TARTALMÁBÓL:

 • Farkas és kutya etológia
 • Kutya anatómia és betegségek ismerete
 • Csoportvezetés elmélet és gyakorlat
 • Kutyával kapcsolatos szolgáltatások, trendek
 • Kutyával kapcsolatos sportok, trendek
 • Kölyökkutyák korai fejlesztése
 • Kölyökkutya kurzus vezetés
 • Kutya viselkedészavarok diagnosztikája
 • Kutyaelsősegély
 • Saját kutyás tapasztalatok, fejlődési lehetőségek

A KÉPZÉS INDUL:

2016. szeptember 3.,  vasárnap 09:00

HELYSZÍNE:

Elméleti órák: Rézgombos Szolgáltató és Inkubátorház, 2100 Gödöllő, Szabadság tér 1. 
Gyakorlati órák: Gödöllőn, különböző helyszíneken

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA: 

A képzés teljes időtartama 9 hét, 10 alkalom + otthoni gyakorlás, tanulás.
A képzések vasárnaponként 09:00-18:00-ig tartanak.
A résztvevőknek vállalniuk kell, hogy legfeljebb egy napot hiányoznak a képzésről, akkor is csak nagyon indokolt esetben.

HÁNY FŐ VEHET RÉSZT A KÉPZÉSEN?

Számunkra a minőségi képzés nyújtása az elsődleges, ezért minimum 10, maximum 15 jelentkezőt tudunk fogadni. A regisztráció a befizetések sorrendjében biztosított.

A KÉPZÉS DÍJA ÉS A BEFIZETÉS MÓDJA

A képzés teljes díja: 180 000 Ft, vizsgadíjjal együtt.

Igen, jelentkezem MOST!
A teljes képzési összeget befizetőknek a teljes képzési díj: 170 000 Ft, azaz 10 000 Ft-ot megtakaríthatsz. 
Amennyiben nem kívánsz a 10 000 Ft megtakarítással élni, lehetőség van részletfizetésre, az alábbi ütemezés szerint:
Nem akarok 10 000 Ft-ot megtakarítani, a részletfizetést választom:
regisztrációs díj 60 000 Ft 
1. részlet: 60 000 Ft
2. részlet: 60 000 Ft

A JELENTKEZÉS LÉPÉSEI:

 1. Érdemes alaposan elolvasnod a honlapon található információkat, de ha valamit nem értesz vagy bizonytalan vagy, nyugodtan kérdezz.
 2. Általános Szerződési Feltételek elfogadása, melyet itt tudsz elolvasni: ÁSZF
 3. Majd pontosan töltsd ki a jelentkezési lapot.
 4. A regisztrációd beérkezését és a díjfizetéshez szükséges számlaszámot válasz e-mailben kapod. Ha nem találnád, keresd a Spam, Promóciók vagy az Egyéb mappákban is. 
 5. A teljes díj vagy részlet befizetését követően a számlát elektronikusan kapod, ha nem találnád, keresd a Spam, Promóciók vagy az Egyéb mappákban is.  
 6. … és 2017. szeptember 3-án (vasárnap) jössz az “Én a Szuper Tréner” kutyaoktató képzésre!

 

Igen, jelentkezem MOST!

 

FONTOS!

A képzés nem OKJ-s, a vizsgát követően megkapod a tanúsítványod, melyben fel vannak tüntetve témakörök. Teljesen hivatalos, ezzel (de e nélkül is) dolgozhatsz, vállalkozhatsz.
A képzés valóban hiánypótló és unikum a kutyaoktatói szakmában, igyekeztünk is beletenni mindent és még annál is többet, amitől valóban a legjobb lehetsz, hiszen a képzést követően sem engedjük el a kezed 🙂
Gyere és vidd magaddal az összes tudást és tapasztalatot és

Legyél Te a Szuper Tréner! 

 

 KAPCSOLAT

PicsArt_1418934353871[1]

Az oktatókkal közösen várunk szeretettel!
Ha kérdésed lenne, szívesen segítek:
Dömötör Júlia, tréner
+36306237060