Kurzusok

Kurzusok

Tisztelt Érdeklődő! 

Tájékoztatlak, hogy az oldal új címre költözött:

https://www.juliadomotor.com/kurzusok/

Várlak szeretettel a megújult oldalon!  🙂

 

 

“100% BEHÍVÁS” TRÉNINGEK KEZDŐ ÉS HALADÓ SZINTEN!

A kutyák háromnegyedét a gazdáik nem merik elengedni, póráz nélkül sétáltatni vagy bármilyen közös tevékenységben szabadon lenni velük. Ennek több oka lehet: a kutya nem megfelelő szocializációja, a gazda félelmei vagy a tanítás hiánya. Az, hogy miért nem merjük elengedni, egyáltalán nem mindegy, ám ha valóban szeretjük a kutyánkat, ezt a hiányosságunkat feltétlenül orvosolni kell. A kutya nem a póráz végére született…

Természetesen a “100% behívás” foglalkozásokon nem csak a behívást tanuljuk. Számtalan, a hétköznapi kiegyensúlyozott együttéléshez elengedhetetlen hasznos dolgot megismerünk, gyakorlunk.

MIÉRT ÉRDEMES A KURZUSRA BEIRATKOZNOD?

 1. Mert garantáltan többet nyersz, mint a kurzus ára. Amennyiben valóban időt szentelsz a tanulásotokra, úgy kutyusoddal egy teljes, boldog életet tudtok élni.
 2. A kurzusok tematikusan felépített, koncentrált tartalmú, intenzív képzések. Olyan, mintha kiolvasnád a 10 legjobb kutyás könyvet.
 3. A kurzusok ideje behatárolt, tehát van eleje és vége, tudsz vele számolni, 5 hét, de azt rá kell szánnod.
 4. A csoportban találkozhatsz a tiedhez hasonló vagy épp különböző problémákkal, így a tanulás és tapasztalás többszöröződik.
 5. Megismerkedhetsz más kutyásokkal, akikkel a későbbiekben programokon vehetsz rész vagy barátságokat köthettek.

 

MIT AD NEKED A “100% BEHÍVÁS” KURZUS?

Az ismeretek által megszerezhető magabiztosságot és az együttműködő kutyádat!

Minden kutya oda tud menni a gazdájához, sőt, amikor egészen kicsik még, el sem mennek. Akkor hát miért nem merjük elengedni, vagy ha hívjuk, miért nem jön vissza a kutyánk? Ennek több oka van. Az együttélésünk következetlenségei, elbizonytalanodásunk, féltésünk és az ok-okozati ismereteink hiánya miatt kutyánk egyszerűen elkezd figyelmen kívül hagyni bennünket.

A legtöbb gazdinak az a kérése, hogy “Nem kell, hogy a kutya cirkuszi trükköket tudjon, csak jöjjön oda hozzám, amikor hívom.” Ez egészen egyszerű elvárásnak tűnik, de az igazság az, hogy cirkuszi trükköket sokkal könnyebb tanítani a kutyának. A  feltétlen, minden körülmények közötti behívásnak mégis csak vannak feltételei…

Ha megismered az alapokat, nem nagy ördöngösség, hogy kutyád együttműködővé váljon, de a változtatás melletti elköteleződésed megkerülhetetlen alapja annak, hogy a kutyád is megváltozzon.

Az elköteleződést egyszerűen megteheted: iratkozz be és járj el a tanfolyamra. Minden másban segítségedre leszek.

VAN ARRA GARANCIA, HOGY A TANFOLYAM TÉNYLEG MŰKÖDIK?

Ez kizárólag rajtad áll. A tematika és a feladatok úgy vannak összeállítva, hogy napi 30 perc gyakorlással -és ebben a séta, lemozgatás is benne van – a siker elkerülhetetlen. Ha minden hétvégén teljes figyelmeddel ott tudsz lenni, ha minden nap gyakorlod a házi feladatokat, ha betartod a javaslatokat, garantált, hogy a megtanult dolgok működni fognak nálatok is.

Tehát mindez, és kutyád boldogan csillogó tekintete is a Tiéd lehet, de a sikerhez néhány kiindulópont megléte szükséges:

 • A foglalkozásokon testileg, szellemileg jelen kell lenned. Ha 10 percenként csörög a telefonod és más dolgok vonják el a figyelmedet, nem fogsz tudni a csoporttal lépést tartani.
 • A foglalkozások között, hétköznap otthon is elengedhetetlenül fontos lesz minőségi időt töltened a kutyáddal és gyakorolnod a tanfolyamon megismert helyzeteket, feladatokat. Ha erre nincs időd, csak egy újabb el nem intézett tennivalóval fognak bővülni az amúgy is stresszes napjaid.

Ettől függetlenül vannak helyzetek amikor

A TANFOLYAMRA IRATKOZÁST ÉRDEMES ÁTGONDOLNOD, KÉSŐBBRE HALASZTANOD

 • ha nem tudsz mind az 5 alkalommal részt venni a foglalkozásokon, és ha a nem tudsz otthon, minden nap minimum 30 percet gyakorolni. Ekkor javaslom, hogy végezd el önmagában csak a Kutyajogsi tanfolyamot és az ott ajánlott módszerekkel a saját tempódban tudod beütemezni a kutyáddal való foglalkozást;
 • ha a kutyád más kutyákkal verekedős, agresszív. Ekkor, kérlek, hívj telefonon és egyeztess felzárkóztató foglalkozásra időpontot;
 • ha a kutyád nagyon idős és/vagy mozgásában súlyosan korlátozott, ekkor is a telefonos egyeztetést ajánlom;
 • ha a kutyád beteg. Ebben az esetben kérd ki az állatorvosod véleményét, illetve csak  teljesen gyógyult, egészséges kutyával jelentkezz a képzésre;
 • ha a kutyád még nem töltötte be a 6 hónapos kort. Ekkor válaszd a Kutyaovit;
 • ha szuka (nőstény) kutyád tüzel (ivarzik). Ilyenkor várd meg az ivarzás végét, mielőtt tanfolyamra jelentkeznél.

Ha bizonytalan vagy, legegyszerűbb, ha telefonon kérdezel:

Dömötör Júlia, tréner
+36306237060

Tovább az Aszfaltbetyárok: 100% behívás -kezdő tanfolyamhoz:  Megnézem